FATo$.æ
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: FATo$.æ
bebeğimmmm =))
yaa buralara epeydir uğrayamadığım* için sayfana da yazamadım haliyle..
ama zaten kutlamıştım doğum gününü..
neyse..
hayatıma girdiğin için o kadar şanslı,o kadar mutluyum ki..anlatması çok zor bir sevgi bu ama biliyorsun sen..ne kadar sevildiğini..
öyle bir sevgi ki..sadece internet ortamında konuşmakla , fotoğraflarına bakmakla yetinebileceğim bir şey olmaktan çoktan çıktı..bu sene olur da sınavı kazanır,istanbul'a gidersem eğer..belki bir dahaki doğum gününe bir çılgınlık yapar gelirim bursa'ya..
berber kutlarız yeni yaşını..
hayali bile çok güzel..
^^karşılarsın beni garajda..koşarak inerim otobüsten , bir sarılırım sanaaa..ohhh !! kocaman öperimde o pamuk yanaklarından..
....
iyi ki doğdun birtanem ,iyi ki varsın..
nice yaşlara..
yaa buralara epeydir uğrayamadığım* için sayfana da yazamadım haliyle..
ama zaten kutlamıştım doğum gününü..
neyse..
hayatıma girdiğin için o kadar şanslı,o kadar mutluyum ki..anlatması çok zor bir sevgi bu ama biliyorsun sen..ne kadar sevildiğini..
öyle bir sevgi ki..sadece internet ortamında konuşmakla , fotoğraflarına bakmakla yetinebileceğim bir şey olmaktan çoktan çıktı..bu sene olur da sınavı kazanır,istanbul'a gidersem eğer..belki bir dahaki doğum gününe bir çılgınlık yapar gelirim bursa'ya..
berber kutlarız yeni yaşını..
hayali bile çok güzel..
^^karşılarsın beni garajda..koşarak inerim otobüsten , bir sarılırım sanaaa..ohhh !! kocaman öperimde o pamuk yanaklarından..
....
iyi ki doğdun birtanem ,iyi ki varsın..
nice yaşlara..
e.d.d.a-
1 sayfadaki 1 sayfası